31 Ocak 2013 Perşembe

Domat Bastı Tarifi ( 667 Kcal )


Ayşe Tüter'den Bir yemek daha!

Genel BilgilerKategori : Meze Tarifleri
Mutfak : Ege Yemekleri
Usta : Ayşe Tüter
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Malzemeler- 3 Adet Biber 
- 5 Adet Domates 
- 1 Adet Kuru Soğan 
- Yarım Su bardağı Pirinç 
- 1 Diş Sarımsak 
- Kararında ZeytinyağıHazırlanışı3 adet sivri biber küçük küçük doğranır. 2 orta boy soğan ve 1 diş sarımsak zeytinyağda kavrulur, doğranan biberler eklenir. 5 adet domatesin kabukları doğranır ve rendelenir, kavrulan malzemeye eklenir. Biraz kavrulduktan sonra yıkanan yarım su bardağı pirinç eklenir, tuz, karabiber eklenerek 15dk pişirildikten sonra pul biberle süslenerek servise hazır hale gelir.İçerdiği VitaminlerA, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12Kalori MiktarıToplam Kalori Miktarı : 667 Kcal
Doğal BeslenmeDomates mevsime uygun değil.
Biber mevsime uygun değil.
Sarımsak mevsime uygun değil.


Bu Yazıyı Paylaşın;

Yazı Linki:
Site kodu:
Forum kodu:

0 yorum:

Yorum Gönder